Huisregels 2021-01-16T15:23:23+01:00

Huisregels ’t Hof van Loeve:

 1. ’t Hof van Loeve geeft onderdak aan gasten, eventueel met paard.
 2. Het ontbijt is in de prijs van de kamer verwerkt.
 3. Reserveringen en betalingen kunnen alleen via de website plaatsvinden.
 4. Prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting en zijn geldig t/m 31 december 2021. (Wijzigingen onder voorbehoud.)
 5. Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken uiterlijk 11:00 uur. Ontbijt van 8.00 tot 10.30 uur. Eventuele andere tijden zijn te bespreken.
 6. Wij gaan ervan uit dat onze gasten verantwoordelijk met de aanwezige spullen omgaan. Eventuele schade wordt op de huurder (=gast ) verhaald.
 7. Verhuurder, ’t Hof van Loeve, aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, verduistering of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimte(n) of op het terrein van ‘t Hof van Loeve bevinden. Deze zaken verblijven in het gehuurde of op het terrein van ‘t Hof van Loeve voor eigen risico van de eigenaar en/of belanghebbende.
 8. Gasten dienen zich te legitimeren middels een geldig identiteitsbewijs.
 9. Gebreken die opgemerkt worden tijdens het verblijf dienen direct te worden gemeld zodat wij dit op kunnen lossen.
 10. Wij voeren een niet-rookbeleid. Buiten is roken toegestaan. Roken gebeurd op de verantwoordelijkheid van de gast.
 11. Voertuigen kunnen geparkeerd worden op het terrrein van ‘t Hof van Loeve. Parkeren op de aangegeven parkeerplaats. Parkeren is op eigen risico.
 12. Klachten: wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u desondanks een klacht of opmerking hebben dan vernemen wij dat graag zodat wij dit passend op kunnen lossen.
 13. Voor de toegang van het gastenverblijf krijgt de gast een sleutel ter beschikking. Bij kwijtraken van de sleutel wordt deze in rekening gebracht inclusief het cilinderslot.
 14. De gast is verantwoordelijk voor het sluiten en vergrendelen van ramen en deuren als hij niet in de onmiddelijke omgeving is van de kamer. De verzekering dekt geen schade bij insluiping. Eigendommen van ‘t Hof van Loeve die verloren gaan door nalatighied van de gast, zullen op de gast verhaald worden.
 15. Dakramen en ramen dienen gesloten te zijn, ook bij hevige regenval/ storm en als hevige regenval/ storm wordt verwacht. Schade die wordt veroorzaakt door inregenen etc, zal op de gast worden verhaald.
 16. Op de reserveringsbevestiging wordt verwezen naar de algemene voorwaarden.
 17. ‘t Hof van Loeve kan de reseveringsovereenkomst slechts opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaar of naaste familie en ziekenhuispname. In een deze gevallen zal de eigenaar de gast zo spoedig mogelijk informeren en het volledige bedrag van de aanbetaling restitueren. Elke schade ten gevolge van opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.
 18. Indien u door onverwachte omstandigheden wilt annuleren kan dat 7 dagen voor de reserveringsdatum. Betaling wordt dan terruggestort.
 19. Als u niet komt opdagen dan wordt het volledige reserveringsbedrag in rekening gebracht .
 20. Als u voortijdig vertrekt vindt er geen restitutie plaats.

Extra huisregels voor gast met paard:

 1. Bij de prijs van stalling is het hooi en strooisel inbegrepen. Krachtvoer dient u zelf mee te nemen.
 2. Weidegang bij goed weer is mogelijk. Gebruik hiervan in overleg.
 3. Het stallen van een paard gebeurt altijd op eigen risico. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze faciliteiten of voer, stro en zaagsel.
 4. Gebruik van weidegang is op eigen risico.
 5. Paarden die bij ons gestald worden dienen op tijd ontwormd te zijn en op tijd hun inenting te hebben gehad, volgens de algemene richtlijnen van dierenartsen. U dient het paspoort van uw paard bij u te hebben bij aankomst en verblijf.
 6. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor een ziekte of besmetting die door een paard bij ons zou zijn opgelopen. De eigenaar/gebruiker van het paard dient hierin zijn eigen verantwoording te nemen.
 7. Paarden die hoesten, ziek zijn, een besmettelijke ziekte hebben mogen niet op ons erf komen. De verantwoording hiervoor ligt bij de eigenaar/gebruiker van het paard.
 8. Er mag geen contact plaatsvinden tussen paarden van gasten en van ons. Hiervoor dient u zelf u voorzorgsmaatregelen te nemen.
 9. Deze algemene voorwaarden dienen ondertekend te worden bij aankomst voor akkoord.

Download .PDF