Reserveren 2019-08-26T16:49:23+02:00

Overnachten in
‘t Hof van Loeve

Kom overnachten in een unieke horse bed & breakfast op het Friese platteland.

In onze bed & breakfast hebben we plaats voor slechts één gezelschap, u heeft dus alles voor u zelf. U verblijft in een intieme slaapkamer met een tweepersoonsbed. Aangrenzend bevindt zich de moderne badkamer met douche en het separate toilet. De gehele unit is een apart gedeelte van onze gemoderniseerde woonboerderij op het Friese platteland. Een uitgelezen kans om te ontspannen in deze landelijke omgeving!

Beschrijving

U heeft de beschikking over uw eigen unit met slaapkamer, badkamer en toilet. De bed & breakfast is gevestigd in een woonboerderij op het platteland in Friesland. Het is een fantastische rustige omgeving om helemaal bij te komen, met de unieke mogelijkheid om uw paard mee te nemen.

Voorzieningen

Het verblijf in ‘t Hof van Loeve is inclusief ontbijt en linnengoed. Uiteraard is er wifi aanwezig. Parkeren kan voor de deur van de bed & breakfast.

Omgeving

De horse bed & breakfast ligt net buiten het dorpje Hantumhuizen, ten noorden van Dokkum. Het is landelijk gelegen in een prachtig natuurgebied. U kunt er kanoën op het water, fietsen, wandelen en natuurlijk paardrijden. De romanogotische Sint-Annakerk is de moeite waard om te bekijken.

Huisregels

Bekijk Online

*Huisdier toegestaan, maar neem alstublieft eerst contact met ons op.

Prijzen

  • 2 personen: € 95
  • Per paard: € 25
  • Per elektrische fiets: € 20

Alle genoemde prijzen zijn inclusief belastingen en zorg voor het paard (stro, hooi en uitmesten paardenstal).

€ 0

Prijs per nacht